Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، حوزه هنری کودک و نوجوان در راستای ترویج فرهنگ عاشورایی، دومین رویداد «قصه‌های‌ خوب برای بچه‌های خوب» را با محوریت قصه‌گویی، پرده‌خوانی، نوای‌عاشورایی و نمایش عروسکی با حضور پرشور کودکان برگزار کرد.

این برنامه عصر روز سه‌شنبه ۱ شهریور با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید با صوت قاری کودک مرصاد عشرتی در تالار سوره حوزه هنری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قصه گویی با ابزار کاغذی

سمیرا خانزادی در ادامه این برنامه به قصه گویی با ابزار و عروسک های کاغذی با محوریت کتاب «نذری پرپرک» از نشر مهرک پرداخت. کتاب«نذری پرپرک» اثر خانم کلر ژوبرت است. خانزادی با اتمام اجرای خود گفت: «ژوبرت» درباره این کتاب می‌گوید: «بچه‌های کوچک نمی‌توانند به تمام ابعاد زندگی معصومین توجه کنند و به همین دلیل من در این اثر با عنوان «نذری پرپرک» به موضوع مهربانی امام حسین (ع) پرداخته‌ام.

وی در معرفی «ژوبرت» گفت: کلرژوبرت نویسنده فرانسوی است. مادرش پزشک و پدرش نقاش و کنده‌کار بود. خانم ژوبرت دوران کودکی خود را در پاریس گذراند. در سن ۱٩ سالگی مسلمان شد و از سال ۱۳۶۲ با همسرش که ایرانی است ساکن ایران شد.

خانزادی در پایان گفت: خانم ژوبرت داستان‌های خود را برای کودکان و نوجوانان می‌نویسد. داستان‌های او در ایران، لبنان و فرانسه منتشر می‌شوند. کلر ژوبرت علاوه بر نوشتن و تصویرگری کار ترجمه هم انجام می‌دهد.

گروه سرود احسان و اجرای دو قطعه عاشورایی

اجرای گروه سرود احسان به سرپرستی آقای بهشتی که قطعه «امیری حسین و نعم الامیر» و قطعه ای که برای «حضرت رقیه» تولید کرده‌اند را اجرا کردند.

شعرخوانی مرصاد عشرتی

مرصاد عشرتی که حافظ دوازده جلد از قرآن مجید است با شعری از سید حمیدرضا برقعی با عنوان «به نام نامی شر» و یک شعر به زبان آذری قرائت کرد.

نقل وفاداری حضرت عباس(ع)

نقالی از رشادت‌های حضرت ابوالفضل العباس و روایت قصه امان نامه ای که لشکر یزید برای ایشان فرستاد از دیگر برنامه های این رویداد بود. اجرای این نقالی را آقای خسروی بر عهده داشت.

بچه‌های کربلا در «مشک‌های خالی» روایت شدند

اجرای نمایش عروسکی «مشک‌های خالی» یکی دیگر از بخش‌های دومین رویداد «قصه‌های‌ خوب برای بچه‌های خوب» بود. نمایش «مشک‌های خالی» با نویسندگی سجاد بهره‌مند و کارگردانی زهرا مریدی روایتی از بچه‌های کربلاست درباره کوچک‌ترین آنها علی‌اصغر تا رقیه و علی‌اکبر. روایت تشنگی آنهاست و ظلمی که بر آن‌ها روا شد در حالی‌که کودک بودند و حکایت مشک‌هایی که نتوانستند آنها را سیراب کنند.

معرفی کتاب «بانوی قصه من و چراغ نیایش»

بخش پایانی این برنامه به معرفی کتاب «بانوی قصه من و چراغ نیایش» توسط خانم مژگان شیخی اختصاص داشت.

گفتنی است، در راستای ترویج فرهنگ عاشورایی به میزبانی حوزه هنری کودک و نوجوان، برنامه‌ای با محوریت قصه‌گویی، پرده‌خوانی، نوای‌عاشورایی و نمایش عروسکی در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه یکم و دوم شهریور ماه برگزار می‌شود.

این رویداد در روز اول سه‌شنبه ۱ شهریور ماه برای کودکان از ساعت ۱۷ الی ۱۹:۳۰ برگزار شد و رویداد روز دوم برای نوجوانان چهارشنبه ۲ مرداد ماه از ساعت ۱۷ الی ۱۹:۳۰ برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حوزه هنری کودک و نوجوان حوزه هنری قصه گویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۸۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه استان همدان با توجه به ظرفیت‌های ادبی، گهواره ادبیات کودک و نوجوان ایران به حساب می‌آید، گفت: دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه رسید.

عاطفه زارعی گفت: هیئت داوران این جشنواره از استادان برجسته ادبیات کودکان و نوجوان، مانند مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب تشکیل شده که از افتخارات ایران اسلامی به حساب می‌آیند.

او گفت: مراسماختتامیه این جشنواره روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن ابن‌سینا همدان واقع در بلوار مفتح با حضور برگزیدگان، علاقمندان و چهره‌های شاخص ادبی برگزار می‌شود. 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه روز سه‌شنبه نیز دو کارگاه آموزشی شعر و داستان در محل کتابخانه مرکزی همدان برگزار می‌شود، گفت: کارگاه آموزشی شعر با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی و کارگاه آموزشی داستان با حضور محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • تکیه خاتون آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه گرد
  • تکیه خاتون‌آبادی، محور دومین رویداد تکیه‌گرد
  • بیست و دومین دوره سیر مطالعاتی بنیاد شهید مطهری برگزار می شود
  • تکیه خاتون‌آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه‌گرد
  • اجتماع امام رضایی‌ها در کرج برگزار می‌شود
  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • برپایی کاروان اصفهان قدیم در چهارباغ + فیلم
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود